AT SE MED PROGRESSIVE BRILLER:
7 TIPS TIL TILVÆNNING

Progressive briller er et sandt vidunder, da de korrigerer flere synsfejl på samme tid.

 

De sparer os for konstant at skulle skifte mellem læse- og afstandsbriller eller konstant at skulle tage læsebriller af og på.

 

At se med progressive briller fungerer dog lidt anderledes end med enkeltstyrkeglas. For at muliggøre flere korrektioner er progressive glas inddelt i forskellige synszoner.

TILVÆNNINGSTID

For at kunne se klart på den ønskede afstand, skal du kigge gennem den tilsvarende visuelle zone. Her er det også vigtigt, at øjne og hoved er indstillet korrekt. Koordination kræver ofte lidt øvelse. Med veltilpassede progressive briller vil du normalt vænne dig til det nye syn efter en til fire uger.

 

I tilvænningsperioden oplever nogle mennesker bivirkninger som svimmelhed, hovedpine, problemer med at gå op ad trapper eller spændinger i nakke- og skulderområdet. Det er dog ikke noget at bekymre sig om – disse bivirkninger forsvinder normalt igen efter den første træningsfase.

 

For at modvirke disse problemer så meget som muligt på forhånd, sørger optikerne hos Hallmanns for, at dine progressive briller tilpasses præcist fra den første konsultation til den sidste opfølgningskontrol. Vi har også følgende tips til at hjælpe dig med at blive fortrolig med dine briller:

7 tips til tilvæningen

Hyppig brug af dine briller
Tips til at se på afstand
Tips til at se tæt på
At gå på trapper med progressive briller
Tips til bilkørsel
Supplerende skærmbriller og briller til bilkørsel
Præcis brilletilpasning

PROGRESSIVE BRILLER FRA HALLMANN

Mange faktorer er afgørende for et godt syn med progressive briller. For eksempel en præcis tilpasning til dine synsstyrker og synsvaner og det rigtige progressive glas. Vi rådgiver dig gerne om et par progressive briller, der virkelig passer til dig.

Aftal en konsultationstid

LÆS STRAKS VIDERE