BRILLEPAS FORKLARET

Hallmann garantikortet

 

Hos Hallmann får du efter købet af din nye brille et Hallmann garantikort (også kaldet brillepas).

Herpå kan man se de præcise synsværdier, som vores Hallmann-optiker har målt ved tilpasningen af din brille (f.eks. værdierne fra synsprøven eller styrkerne på brillen). Med brillepasset kan din optiker hurtigt bestille en erstatning hvis du skulle have mistet, skadet eller har fået stjålet din brille.

Hvad tallene på brillepasset betyder, fortæller vi dig i næste afsnit.

HVAD STÅR DER PÅ BRILLEPASSET?

Brillepasset kommer oftest i kreditkortstørrelse. Herpå står blandt andet de præcise synsstyrker. Desuden er datoen også vigtigt: Dette angiver udstedelsesdato – så ved optikeren hvor gammel din brille er.

BRILLEPASSETS VÆRDIER DETALJERET:

H og V (højre og venstre)
sph = sfærisk
cyl = cylinder
a = akse
add = addition (læsetillæg)
pr = prismer

HVAD DU MERE SKAL VIDE OM ET GODT SYN:

Regelmæssig synsprøve

Synsstyrken kan ændre sig i tiden løb, oftest opdager man det slet ikke. Derfor anbefaler vi en professionel synsprøve til personer over 18 år hvert andet år og personer over 40 en gang om året. Skulle synsstyrken have ændret sig, så er det tid til nye briller eller udskiftning af brilleglassene.

Aftal nemt tid i en butik nær dig
Brillepas til kontaktlinser

Værdierne på kontaktlinserecepten er ikke identiske med værdierne på brillepasset. Vores Hallmann optikere udsteder gerne et kontaktlinse-pas til dig i forbindelse med en kontaktlinsetilpasning og vejleder dig hvis du har spørgsmål. Aftal nemt tid i en butik nær dig!

Aftal nemt tid i en butik nær dig
Sådan fungerer bestemmelsen af synsstyrken

For at bestemme den præcise synsstyrke kan du henvende dig hos en optiker. Hos Hallmann kan du hurtigt få en tid til en synsprøve – vores erfarne optikere måler din synsstyrke med den nyeste måleteknik og vejleder dig gerne til din nye yndlingsbrille.

Vi måler dine præcise synsstyrker gratis med en objektiv autorefraktor og en subjektiv synsprøve til afstand eller nær og snakker med dig om din individuelle synsprofil.

Aftal blot en tid i en butik nær dig
Brilleglas i top-kvalitet

Også glaskvaliteten er afgørende for et godt syn – vi hos Hallmann overlader derfor intet til tilfældigheden og tilbyder dig brilleglas af højeste kvalitet fra Meisterglas® ”made in Germany”.

Aftal blot en tid i en butik nær dig

GRATIS SYNSPRØVE

For at du kan se godt med din brille, kontrollerer vores erfarne Hallmann-optikere din synsstyrke ved en professionel og gratis synsprøve.

Aftal nemt tid online til en gratis synsprøve!

Aftal blot en tid i en butik nær dig

BRILLEVEJLEDNING FRA ERFARNE OPTIKERE

Ud over de optimale synsværdier til et godt syn, er den personlige synsprofil også afgørende. Derfor spørger vores Hallmann optikere ind til dine personlige synsvaner ved brillevejledningen: For eksempel om du kører meget bil, sidder meget foran skærmen eller opholder dig mere i naturen.

Alt efter behov kan du så afhjælpes med en blå-lys-filterbrille, skærmbrille eller polariserede solbriller.

Aftal blot en tid i en butik nær dig. Vi vejleder dig gerne!